Announcement

Collapse
No announcement yet.

Speedtree library assets failing to load all textures

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Speedtree library assets failing to load all textures

    For example, when trying to open montereycypress_rt.spm it is missing a number of textures.

    17:02:43 [WARNING] Mesh [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Meshes\Fronds\Branches_01.stm] failed to load.
    17:02:43 [WARNING] Mesh [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Meshes\Fronds\Branches_01_Short.s tm] failed to load.
    17:02:44 [WARNING] Texture [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Textures\Branches_01.tga] failed to load
    17:02:44 [WARNING] Texture [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Textures\Branches_01_Normal.tga] failed to load
    17:02:44 [WARNING] Texture [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Caps\Cap_02.tga] failed to load
    17:02:44 [WARNING] Texture [C:\Program Files (x86)\Speedtree\Library\SpeedTree_Model_Library_5. 2.1\Common_Files\Caps\Cap_02_Normal.tga] failed to load

    These seem to be fairly generic pieces - is there a default group of assets hiding that I need to find somewhere?

    Cheers

    Tony

  • #2
    Hello,

    Make sure to unzip part 1 and part 2 of the library in the same place. Then the relative paths to the common files should work.

    Comment

    Working...
    X