Announcement

Collapse
No announcement yet.

Growth exports with no leaves

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Growth exports with no leaves

    Trying to export a growth animation using speedtree 8.3.0.

    Using these settings: https://i.imgur.com/E1cvHzH.png - When im exporting with growth animation only the trunks and branches show up when i load it inside maya. Looking in the outliner the leaves mesh is not there. When exporting only a still frame or only with wind animation everything loads fine into maya.

    Im using the import speedtree script - and i have tried with both arnold and redshift renderer.

    Loading in maya looks like this https://i.imgur.com/EThlIBz.png

    and this is how it looks after i manully assign the materials https://i.imgur.com/cFEJUAp.png

    Am i missing or step here or what am i doing wrong ?

  • #2
    Hi,

    We are aware of this bug and have already fixed it. It will soon be released in the next build.

    Can you e-mail us at support? In the meantime, I can give you a dev build to work with.

    Thanks!

    Comment


    • #3
      I've been puzzled by this problem for a long time. Unexpectedly this is a bug!I can't export alembic file of growth animation including leaves.This makes it impossible for me to continue my project.sad

      Comment


      • #4
        Hi Efen,

        Would you mind e-mailing us at support@speedtree.com about this issue?

        Thanks

        Comment

        Working...
        X